Всички поръчки с ЕКОНТ направени до 17:30 ч. се обработват и изпращат в рамките на деня. Работно време на магазина: пон-пет от 08:30 ч. до 18:00 ч. (събота 9:00 ч. до 14:00 ч.)

Код на продукта
TH.P89145 90gr.

82194 СИЛИКОН МАСЛОУСТОЙЧИВ-СИВ-ULTRA GREY599BR-от-59Cдо+343C Туба-90г

Налично
Повече информация
Вид на продукта за лепене Силикон
Тип на продукта за лепене Неутрален-без ацетат(киселина)без мирис
Продукт за лепене вид и предназначение Маслоустойчив високотемпературен силикон-гарнитура
Лепене - свойства За гарнитура или обмазване на гарнитура
За лепене на: Метал, стъкло, гума,пластмаса,дърво,минерални мат.
За запълване на хлабини до 6.5 мм.
Устойчивост на продукта Масла, дизел, антифриз, греси
Подходящи места за прилагане на продукта За гарнитура на картери,капаци,корпуси на помпи
Температурна устойчивост от: -55°C
Температурна устойчивост до: +340°C
Цвят Сив
Вид опаковка Туба
Вместимост 90gr.
Качество-клас Висок клас
Производител PERMATEX
ULTRA RTV силикони ULTRA силиконовите уплътнители предлагат изключителна маслоустойчивост и подобрена адхезия спрямо другите силиконови гарнитури.Силиконите ULTRA са некорозивни,безопасни за кислородните сензори,устойчиви на повечето течности използвани в автомобилите и гарантират срещу течове Вашите съединения.Силиконите ULTRA съответстват или превъзхождат изискванията за силикони на производителите на автомобили,машини и съоръжения. ULTRA BLACK Може да се използва за повечето приложения за уплътняване.Специфициран от основните производители на автомобили. ULTRA COPPER високотемпературен RTV силикон осигуряващ отлична устойчивост на масло и антифриз. ULTRA GREY много плътен и вискозен материал конструиран да издържа на висок въртящ момент необходим при уплътняване на двигателите при юпонски и други автомобили.Материалът е с ниска еластичност и отлична устойчивост на масло и антифриз. Приложения:Капак на задният основен лагер,демпфери,капак на диференциала,смукателен колектор,картер,странични капаци,термостат,капаци на ангранажния ремък,трансмисия,клапани,водма помпа и др.

Всички поръчки направени до 17:30 ч. се обработват и изпращат на същия ден. Работно време на магазина: пон-пет от 09:00 ч. до 18:00 ч. и направени поръчки извън него се обработват на следващия работен ден.

Остави мнение
Оценяваш:82194 СИЛИКОН МАСЛОУСТОЙЧИВ-СИВ-ULTRA GREY599BR-от-59Cдо+343C Туба-90г
Твоята оценка
Може да харесате