Всички поръчки с ЕКОНТ направени до 17:30 ч. се обработват и изпращат в рамките на деня. Работно време на магазина: пон-пет от 08:30 ч. до 18:00 ч. (събота 9:00 ч. до 14:00 ч.)

Optibelt TT - Устройство за измерване на честота

Optibelt TT се използва за проверка на опъването на задвижващите ремъци чрез измерване на тяхната честота на вибрации. Благодарение на компактния си дизайн, той предлага универсални възможности за приложение за задвижвания в машиностроенето, в автомобилната индустрия и за много други технически приложения. Optibelt TT е проектиран дори за труднодостъпни места, което го прави идеален за бърза и лесна проверка на опъна на V-ремъци, пистови ремъци и зъбни ремъци.

Уредът е готов за прехвърляне на данни веднага след включване. Измервателната глава трябва да се държи над ремъка, който ще се измерва (две червени LED светлинни точки помагат да се позиционира). След това опънатият ремък се кара да вибрира чрез удряне с пръст или предмет.

Optibelt TT започва да отчита и показва резултатите в херцове [Hz]. Видът, състоянието и цветът на ремъка не оказват влияние върху показанията. Препоръките за напрежение могат да бъдат взети от спецификациите на Optibelt и CAP изчисленията.

Повече информация за този продукт можете да откриете тук.

 

Назад към всички новини