Всички поръчки с ЕКОНТ направени до 17:30 ч. се обработват и изпращат в рамките на деня. Работно време на магазина: пон-пет от 08:30 ч. до 18:00 ч. (събота 9:00 ч. до 14:00 ч.)

OPTIME от Schaeffler

Работоспособността на оборудването и неговата ефективност са все по-важни за достигане на максимална ефективност и непрекъснато производство. Мониторингът на състоянието може да бъде скъп. Ето защо до 95% от всички машини във фабриките се наблюдават рядко или често изобщо не се наблюдават.Това може да доведе до непланирани повреди и прекъсвания.

OPTIME от Schaeffler позволява цялостен мониторинг на състоянието, който е едновременно лесен и достъпен. Благодарение на простата си plug & play инсталация, OPTIME ви позволява да започнете да наблюдавате стотици въртящи се машини само за няколко часа.

С възможността да работи на почти всички машини, OPTIME може да открие потенциални повреди, дисбаланси или несъответствия – дори седмици предварително! Това ви позволява лесно и удобно да планирате вашите дългосрочни изисквания за поддръжка, работна ръка или резервни части.

Системата OPTIME се състои от три компонента:

  • Безжични сензори за вибрации и температура, захранвани от батерии, които са прикрепени към машините, за да следят състоянието им. Изключително бързата и лесна инсталация означава, че стотици машини могат да бъдат оборудвани със сензори само за няколко часа.

 

  • Gateway, който получава данните от сензорите. Сензорите и Gateway се свързват автономно, за да образуват мрежа, а Gateway предава данните направо в облака – без да се налага да бъде интегриран в мрежата на клиента.

 

  • Дигитална услуга, която анализира данните с помощта на собствени алгоритми, които се основават на обширния технически опит на Schaeffler. След това услугата ви предоставя интуитивни диагностични отчети – чрез приложение на вашия настолен компютър или мобилно устройство – които ви помагат да планирате дейностите си по поддръжка.

Schaeffler се присъединява към списъка с носители на наградата „Red Dot Award“ – който включва водещи компании от цял ​​свят – за своята иновативна система за наблюдение на състоянието OPTIME.

През 2021 година Schaeffler OPTIME получи наградата „Red Dot Award“ за изключителен продуктов дизайн, функционален състав и иновативност на решението за цифрови услуги на Schaeffler.

Назад към всички новини